logo-valentinesUrčitě vás láká sledování filmů, které jsou pravě nově v kinech, z pohodlí vašeho domova. Ať už je důvodem to, že nemáme čas chodit každý druhý den do kina nebo vám schází peníze – tato služba je zadarmo a za sledování filmů nezaplatíte ani korunu. Ale proč?



Na oficiální stránce popcorntime si stáhnete soubor, který je určen pro váš operační systém. Pokud budete chtít filmy sledovat ze svého zařízení, kde je iOS, musíte mít jailbreak. Po instalaci se vám zobrazí nádherně zpracované prostřední, kde můžete najít první filmy, které právě sledují vaši známí v kině. Nikde neuvidíte žádnou reklamu, předplatné – prostě nic.

popcorn-time_0

Celý „vtip“ je v tom, že služba Popcorn Time je torrentový klient. Přesto ale nemusíte nic stahovat; stačí kliknout a užít si film. Sledováním filmu automaticky seeduje novinku dál a umožňujete tak sledovat filmy i ostatním lidem. Ovšem vždy je nějaké „ale“. Při seedování poskytujete film i ostatním lidem, a proto ho ilegálně šíříte dál. Sledování tedy provádíte na vlastní riziko. Je tedy na vás, pokud se budete chtít podívat na unikatní kousky ve FullHD kvalitě, jestli tuto službu využijete, i když budete vlastně porušovat zákony ČR.

Popcorn-Time-Review-448451-2