Apple Watch 2 iconOficiální prodej Apple Watch začne 24. dubna 2015, ale už se objevují první doměnky a tajná přání o tom, co by Apple Watch 2 měly nabídnout. Paradoxem je, že většina přání u další generace je totožná jako spekulace, které jsem očekávaly u prvních Apple Watch.



Apple Watch 2 by měly být plně vodotěsné a ne pouze voděodolné proti dešti nebo mytí rukou. Cena je příliš vysoká, proto by se hodilo uvést na trh i nějaký „levnější model“ s částkou pod 349$ pro nás znamenající pod 10.000,- Kč, kvůli přepočítávání Apple kurzu k €.

applewatch2_00081

Větší výdrž baterie, která je bohužel problémem u všech chytrých hodinek obecně (podobně jako u chytrých telefonů). Využití dalších materiálů jako platiny, bílého zlata, titanu nebo keramiky.

apple-watch-platinum-titanium-011

Více senzorů? Ano, proto si dnes lidé pořizují nebo uvažují nákupu o monitorovacích náramcích a Apple Watch mají být chytrá zařízení s funcemi těchto náramků. Apple Watch sice nabízejí měření srdečního tepu, ale stále nemáme funkce pro opravdovou pomoc v lékařství, když se jím Apple tak rád chlubí na svých eventech jako např. senzor saturace kyslíku, měření tlaku, nebo cukru v krvi to jsou fakta, která vypovídají o zdravotním stavu a mohou předejít například infarktu.

watch-sport-2

Firma Apple ukázala v poslední době svojí větší otevřenost nejen celé lidské společnosti a jejich potřebám (větší displej u iPhonu), ale také jiným firmám. Proč se tedy nespojit s Louis Vuitton, Prada, Victoria Secret, Marco Jacobs, Dolce & Gabbana nebo Swarovski. Movitější zákazníci si rádi připlatí za možnost exkluzivity, proč tedy neprodávat náramek z krokodýlí kůže a jiných materiálů pro tyto zákazníky?

applewatch2_0009

Apple musí jít cestou nových možností a rozšíření svých Apple Watch, pokud se o to nepokusí sám, tak jej rychle předběhnou vývojáři a chytré hlavy viz. externí baterie nebo vodotěsné pouzdro. Navíc má Apple neskutečnou základnu iPhonů, které jsou potřebné k plnohodnotnému využití Apple Watch.

Zdroj: 9to5mac.com