topic_iphone_3gsI když byl iPad a nebo dokonce iPhone revolučním zařízením dřívější doby, přesto se našla „chyba“, kvůli které byla spousta jablečných produktů kritizována. V následujícím článku se tedy můžete podívat, co všechno se na některých produktech našlo a rozhodně zapříčinilo, že se spousta zájemců ještě více rozmýšlela, jestli nekoupit zařízení jiné.



iPad

Velkým „nedostatkem“ iPadu podle veřejnosti bylo jeho využití. Jednalo se vlastně o telefon s velkou uhlopříčkou a bez možnosti uskutečnit z něho hovor. I když se „velký iPhone“ dočkal velké kritiky, už tehdy trhal rekordy v jeho prodeji a jinak tomu není ani dnes. Jablečný tablet má dneškem už několik svých verzí a spousta lidí si bez něj nedokáže život ani představit.

ipad-png-transparent

iPhone

iPhone od Applu přinesl opravdu velkou revoluci v oblasti mobilních telefonů, a i když s sebou nesl několik věcí, které by Applu rozhodně šly vytknout, rozhodně bychom nebyli tam, kde jsme teď. Mezi největší nedostatek patřil fotoaparát – ten měl jen 2 Mpx a to bylo v té době na tak drahý telefon opravdu málo, když kvalitnější kousky dosahovaly už 5 Mpx. Ten navíc dokázal pouze fotografovat a videa u iPhonu nebyla vůbec dostupná. Navíc se až o rok později iPhone dočkal prvních aplikací, protože v jeho vydání nic takového neexistovalo.

iphone-1st-gen-2pc-800

MacBook Air

V roce 2008 přichází Apple s velkou novinkou – MacBook Air. Opravdu tenké zařízení se ale také dočkalo negativních ohlasů a to jenom kvůli jednomu USB portu a k dispozici nebyla žádná CD mechanika. Nepřipomíná vám to dnešní MacBook s Retina displejem.