aplikace_dne_4Opět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



PSHPS

Velmi povedená aplikace, kterou ocení každý sportovec, ale i parta lidí, kteří se prostě rádí sází. Účelem celé aplikace je počítání kliků – a to pouze těch správných. Zařízení položíte pod sebe a aplikace vám při každém správném navýší vaše současné konto.

erwer

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id458620165″]

Scalar: the Better Calculator

„Obyčejná“ kalkulačka disponující všemi funkcemi, které potřebujete. Umožňuje i vkládání různých poznámek ke každému kroku výpočtu a její design? Rozhodně za 5 hvězdiček.

drt

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id733697707?mt=8″]

Gradify – Custom Wallpapers for iOS7 by Pimp your Photos (+Valentine’s Day Wallpaper)

Pokud nutně potřebujete novou tapetu, tak aplikace Gradify je určená přímo pro vás. Jednoduché ovládání a hlavně kvalitní výsledek. Stačí vyfotografovat fotku a poté pomocí několika kroků a nástrojů z ní udělat precizní tapetu.

wrtrt

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id380168978″]

Skiing Yeti Mountain

První hrou v našem seznamu aplikcí je Skiing Yeti Mountain. Jak už z názvu můžete poznat, vaším úkolem bude projíždět lesem s chlupatým Yetim na lyžích. Ovládání je jednoduché – stačí pouze naklánět iPhone, iPad či jiné zařízení.

ergdfg

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id960161732?mt=8″]

Ire:Blood Memory

Herní aplikace Ire s podtitulkem Blood Memory vám nabídne opravdu dlouhou dobu zábavy. Díky tomuto 3D RPG s kvalitní grafikou a fyzikou si opravdu přijdete na své.

wtdst

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id981398121?mt=8″]