apple_music_hudba_iconJak jsme Vás v průběhu minulého týdne informovali, Apple se chystá vydat vlastní Apple Music, nástupce Beats Music a rovnoceného konkurenta Spotify. Je to tady! Apple dnes představil Apple Music.



Tim Cook přizval jednoho z nejpovolanějších a tím je Jimmy Iovine – producent, který spolupracoval s umělci světového formátu jako je například John Lennon. Strhující představení co vše Apple Music dokáže. Revoluční servis obsahující playlisty vytvořené milovníky hudby.

3

24/7 online rádio, Beats 1, které bude fungovat jako plnohodnotné rádio se vším všudy: Novinky, rozhovory, hosté atd..

Dokonce možnost spojení s umělci. Propojení s umělci zvané connect umožňuje umělci postovat cokoliv kdekoliv přímo do Apple Music. Fanoušci mají samozřejmě možnost tyto činnosti „likovat“ a komentovat. Connect byl představit zpěvák Drake.

5

 Samozřejmá je plná komunikace s iTunes, ale dokonce i s vámi, řeknete si které umělce chcete slyšet, toto vám zajistí karta ForYou. Apple Music bude jak bylo předpokládáno za 9,99 dolarů měsíčně, nebo využijete předplatného za 14,99 dolarů a hudbu si budete užívat s šesti členy, první 3 měsíce však budou ZDARMA. Toto se ovšem netýká rádia Beats 1, které bude zdarma pořád. Aplikace bude dostupná ve 100 zemích 30. června pro zařízení s iOS 8.4 a Mac. Pro Android a Windows vyjde na podzim.

Kompletní „Shrnutí – WWDC 2015“ a veškeré představení novinek můžete číst zde.

9