iphone_6s_icon_logoVýroba nové generace iPhone byla zahájena a veškeré komponenty telefonu byly dovezeny k montážním linkám, aby jejich pracovníci poskládali nový iPhone 6s. Občas se ovšem stane, že někdo pořídí fotografie určitých komponent, prodá je zpravodajskému serveru a ten je zveřejní. Tento proces není nijak vyjímečný a jedině tímto způsobem se můžeme dozvědět o nové podobě další generace iPhone.



Čínský server Weibo zveřenil další fotografie součástí telefonu iPhone 6s. Jedná se o snímek malých kovových koleček, které obklopují kameru. Ty naznačují, že fotoaparát vypadá identicky, jako na současném iPhone 6, tedy bude lehce vyčnívat.

Další fotografie je zajímavá především pro techniky zabývající se opravou jablečných telefonů, jelikož flex kabel, umístěný uvnitř iPhonu a spojující důležité součásti, nyní spojuje více částí do jednoho. V iPhonu 6 jsme mohli najít dva flex kabely, jeden spojující základní desku s tlačítky hlasitosti a tlačítkem „Zvonění/ticho“ a druhý spojující zákl. desku s fotoaparátem, bleskem a zapínacím tlačítkem. Na uniklé fotografii vidíme jeden flex kabel spojující všechny komponenty.

iPhone 6s únik iPhone 6s únik_2 iPhone 6s únik_3

Zdroj: 9to5mac.com