zajímavé aplikace dne iconPokud máte zájem o výběr těch nejlepších aplikací spojené s počasím – jste na sprvném místě. V následujícím článku jsme pro vás vybrali ty nejlepší aplikace, které vám pomůžou v tomto oboru, takže se už nestane, že půjdete ven a neočekáváně začně pršet.



Počasíčko

Následující aplikace určená pro Slovenkou republiku všem ukáže předpověď na 4 dny dopředu. Krásný design a jednoduchost aplikace je zde samozřejmostí.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/pocasicko/id682376997?mt=8″]

iRadar CZ

Rádi byste sledovali aktuální radarová, blesková a meteorologická data? Právě pro tento účel jsme pro Vás připravili jedinečnou aplikaci iRadar CZ, která zobrazuje aktuální radarové snímky dešťových srážek ze sítě CZRAD s kombinací snímků bleskových výbojů ze sítě Blitzortung.org a Vy si tak můžete zjistit aktuální stav počasí v místě, kde se právě nacházíte.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/iradar-cz/id471356535?mt=8″]

Weather XL PRO

Opravdu PRO aplikace, která vá ukáže nejen počasí snad na každém místě Světa. Weather XL PRO není prpblém použít i jako widget a mít tak až 10 dní předpověď počasí.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/weather-xl-pro/id990822895?mt=8″]

Počasí Meteocentrum

Aplikace Meteocentrum Vám na první obrazovce přehledně zobrazí aktuální teplotu a stav počasí ve zvolené lokalitě spolu s předpokládaným vývojem v blízké budoucnosti. V detailu pak naleznete nejen podrobnou hodinovou předpověď, ale i výhled počasí na další dny s předpokládanou úspěšností předpovědi a textovým popisem po rozkliknutí.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/pocasi-meteocentrum/id992787400?mt=8″]

Zdroj: itunes.apple.com