top gear iconZ dřívějších úniků už víme, že Apple chystá 4. generaci malé černé krabičky zvané Apple TV, která nabídne vlastní App Store s aplikacemi, hlasovou asistentku Siri, větší rozměry a spoustu dalších vylepšení. Apple chce uživatele zaujmout zajímavými televizními kanály a kvalitním obsahem. Nakonec se z Apple TV může stát nejen televize, ale zároveň i herní konzole.



Podle nejnovějších zpráv serveru Variety Apple nabírá nové režiséry a herce, aby vznikly buď seriály, nebo filmy, které by byly exluzivně nabízeny pouze uživatelům Apple TV. Očekává se, že Apple vytvoří předplatitelský program a hodlá konkurovat takovým službám, jako je Netflix.

Kalifornská společnost měla údajně oslovit i tři hlavní postavy populárního seriálu Top Gear – Jeremyho Clarksona, Jamese Maye a Richarda Hammonda s nabídkou, aby pokračovali v natáčení dalších řad seriálu s tím, že bude dostupný exkluzivně pro Apple TV. V důsledku by tak Apple poskytl velmi atraktivní pořad a přitáhl spoustu nových diváků. Tito tři chlapíci se ovšem rozhodli natáčet pro Amazon, Apple tedy musí hledat jinde.

top gear icon

Zdroj: Variety.com