apple_music_iconKdyž Apple před pár měsíci vydal Apple Music, zasáhl do vod již stabilního trhu streamingových služeb jako Spotify, Pandora, Rdio, Deezer a dalších. Pro technologického giganta z Cupertina by tento krok nebyl realizovatelný bez široké základny uživatelů využívajících iOS zařízení, na kterých služba Apple Music funguje. Applu se díky tomu podařilo na trh vstoupit hladce.



Za úspěchem nestojí pouze samotná značka a popularita tvůrce této služby, ale i tvrdá práce na jejím vývoji a funkcích, které může poskytnout jenom Apple. Taková integrace s hlasovou asistentkou Siri je výsledkem toho, co může nabídnout pouze on, nemluvě o kontaktech, kterými dokáže přemluvit světoznámé interprety, aby své skladby do Apple Music přidaly.

The Guardian vyzpovídal mezinárodního viceprezidenta iTunes, Olivera Schussera. Schusser v rozhovoru říká, že Apple pracuje na celkovém vylepšení služby a nutné opravě chyb. Týmy po celém světě, podle Schussera, pracují na vylepšování specifických funkcí, jako jsou například playlisty.“

„Abychom produkt udělali o něco lepší, stojí za tím hodně práce,“ říká viceprezident iTunes.

Výroky Olivera Schussera se pravděpodobně vztahují ke změnám aplikace Hudba v iOS 9. Ve finální verzi iOS 9 (iOS 9 Gold Master) můžeme, na základě těchto odpovědí, očekávat vylepšení a vyladění aplikace a služby Apple Music, která je s ní spojená pupeční šňůrou.

Apple_Music_offline_11

Zdroj: 9to5mac.com