iphone_rose_gold_pink_6_6s_icon_colorPouze 24 hodin nás dělí do začátku zítřejšího Apple Special Eventu, kde budou představeny nové iPhony 6s a 6s Plus, 4. generace Apple TV, iPad Pro, 4. generace iPadu mini a další produkty. Koncem minulého měsíce jsme vás informovali o fotografii pravděpodobné podoby balení iPhonu 6s Plus. Dnes nizozemská stránka Techtastic zveřejnila fotografii přední strany balení iPhonu 6s.



Zajímavé na obou fotografiích je pozadí samotného iPhonu 6s. Na obou totiž není totožné. Displej iPhonu 6s na starší fotografii ukazuje barevnou rybičku na bílém pozadí, kdežto tvar „předmětu“ na nové fotografii už vypadá jako květina. Každopádně na základě těchto fotografií můžeme očekávat pohyblivé/animované pozadí u iOS 9, resp. iPhonu 6s a 6s Plus.

Tyto animované pozadí a tzv. time-lapse videa (časosběrná videa) jsou již součástí Apple Watch. Pokud tento krok Apple zrealizuje, budeme mít na výběr spousta krásných pozadí letících motýlů, rozkvétajících se rostlin nebo plovoucích mořských ryb.

Starý únik

iphone 6s Plus krabice

 

Nový únik

iPhone 6s krabice 2

Zdroj: 9to5mac.com