guy kawasaki iconNarodil se v roce 1954 v Honolulu na Havaji. Guy Kawasaki je autorem mnoha knih, jako například „Umění rozjezdu“, která je jednou ze skvostů braných jako podnikatelská bible. Za jeho život vystřídal mnoho funkcí a významných firem jako třeba Google, Nike, Audi, TEDx, Wal-Mart, Sprint, Hewlet-Packard, IBM, Saturn, Stanford University, TIE, Calgary Flames, The Body Shop, MIT, Forbes a Aveda.



Guy byl také poradcem výkonného ředitel divize Motorola v Googlu a hlavním expertem v Applu. Práce se Stevem Jobsem byla v začátcích Applu a odpovídá za úspěch Macintoshe. Kawasaki má bakalářský titul ze Stanfordu a titul MBA z UCLA, stejně jako čestný doktorát z Babson College.

guy kawasaki

Tento človek původem z Havaje byl dnes 14.10.2015 hlavní hvězdou TechMatch Slovakia 2015, kde je 60 startupů ze Slovenska a Evropy.

Snažili jsme se 10 dní domluvit a agenturou podmínky pro poskytnutí rozhovoru s Guy Kawasakim, ale bohužel se nám to nepodařilo. Proto chceme alespoň jako jedni z mála informovat o návštěvě Slovenské republiky této významné osoby, kde bude mít svojí vlastní přednášku.

guy kawasaki