appletv_icon_2Apple již začal oficiálně prodávat novou Apple TV, která by měla k prvním zákazníkům dorazit již v pátek. Někteří vývojáři měli však svůj developerský kit Apple TV k dispozici ihned po konferenci a tak mohli již vyvíjet aplikace a hry. Podívejte se s námi na první aplikace, které by již měly brzy dorazit do App Store na nové Apple TV 4. generace.



Simplex

Plex má již svou aplikaci pro iOS a OS X a také oznámil svou aplikaci pro Apple TV s názvem Simplex, který bude obsahovat celou knihovnu Plexu, která obsahuje různé filmy a pořady.

simplex_apple_tv

Mr Jump

Tato hra vyhrála cenu „Apple App Store Editor’s Choice“ při svém vydání pro iOS začátkem tohoto roku. Je to návyková plošinovka, kde máte za úkol skákat přes různé překážky.
https://https://www.youtube.com/watch?v=kDPq7Ewrw3w

 

Streaks Workout

Nová aplikace, podle níž můžete cvičit přímo ve vašem obýváku podle vaší televize. Na výběr máte z celé řady aktivit jako dřepy, kliky, sklapovačky a další různé cviky. Cílem je zacvičit si alespoň jednou denně, přičemž záleží na vašem volném času a kondici.

streaks_workout

 

Withings Home

Aplikace Withings Home slouží k monitorování vašeho domu, po němž máte rozmístěné kamery. Obraz až ze 4 kamer můžete naráz sledovat na vaší televizi. Aplikace bude k dispozici v App Store zdarma, potřebujete však kamery, právě od společnosti Withings.

withings-home_appletv_menu1

 

SketchParty TV

Je hra, v níž se hráči rozdělí na dva týmy a jedni kreslí na iPad/iPhone a ostatní se dívají na Apple TV a musí hádat co zrovna druhý tým maluje. Aplikace je již nyní dostupná v App Store, avšak dosud fungovala na Apple TV pouze přes Air Play, čímž docházelo k sekání a zpomalení přenosu. Nyní však už bude aplikace fungovat přímo na Apple Tv.

sptv-display-screen-03

Zdroj: 9to5mac.com