tweetbot-3-icon-220x209Tapbots včera vydal významnou aktualizaci pro své nejnovější klienty Tweetbot 4 Twitter, přidáním podpory pro Apple Watch. Na Apple Watch je výchozím zobrazením Activity Feed, která zahrnuje nové příspěvky, komu se líbí vaše příspěvky a nové odběratele – obsah, který byste pravděpodobně chtěli zobrazit na malé obrazovce.



Z Activity Feed je možné zobrazit samostatné tweety a retweetnout je, odpovědět na ně nebo si je oblíbit. Kliknutím na jméno, kterým se dostanete na profil lze odeslat zprávu, která může být odeslána uživateli nebo někomu koho jsme si přidali. Síla stistku na Apple Watch v rámci Tweetbotu může předložit možnost poslat tweet a vytvořit zprávu pomocí diktování.

Včerejší aktualizace je druhou důležitou aktualizací pro Tweetbot 4. Tweetbot 4, nejnovější aplikace pro iPhone a iPad, představila nový design, nové zobrazení a podporu pro vlastnosti jako split-screen na iPadu. Nejnovější aktualizace také zahrnuje podporu pro 3D Touch na iPhone 6s a 6s Plus.

Tweetbot 4 lze stáhnout z App Storu za 4.99 dolarů (122 Kč).

Snímek obrazovky 2015-11-04 v 12.37.51

Zdroj: macrumors.com