apple watch editon sport iconApple Watch jsou zdaleka nejúspěšnější chytré hodinky z hlediska tržeb. Není tedy žádným překvapením, že byl Apple zvolen uživateli chytrých telefonů jako nejskvělejší nositelná značka. Společnost Apple nejen porazila rivaly technologie, jako je Samsung a LG na vrcholu seznamu, ale i high-endové hodinkářské a módní značky jako Tag Heuer, Rolex a Ralph Lauren.



Podle průzkumu Jupiter Research, který říká, že více než 2000 uživatelů chytrých telefonů v USA a ve Velké Británii hlasovali pro Apple před Sony, LG, Motorola a Huawei, a to i uživatelé Androidu. A to navzdory skutečnosti, že pouze jeden z pěti zákazníku uvedl, že by byl ochoten utratit více než 175 dolarů (4.300,- Kč)  za nositelnou zančku.

Zde je TOP 21 značek:

  1. Apple
  2. Samsung
  3. Google
  4. LG
  5. Sony
  6. Nike
  7. Rolex
  8. UnderArmour
  9. TAG Heuer
  10. Ralph Lauren
  11. G-Shock
  12. Chanel
  13. Microsoft
  14. Motorola
  15. Adidas
  16. Omega
  17. Breitling
  18. Huawei
  19. Garmin
  20. Pebble
  21. Xiaomi

Je zajímavé, že značky jako Motorola a Huawei, které vytvořili jedny s nejhezčích chytrých hodinek, se zařadili do nižších značek jako Nike a Microsoft. Je to pravděpodobně způsobeno tím, že uživatelé zatím nepovažují jejich hodinky jako vhodný doplněk, což se může postupem času změnit. Jupiter konstatuje, že v 75 % si uživatelé koupí chytré hodinky od Applu nebo od Samsungu.

Společnost uvádí, že žádná módní nebo sportovní značka neobrdžela více než 3% hlasů.

Apple-Watch-Trio-800x363

Zdroj: cultofandroid.com