apple_watch_2_iconSpolečnost Apple zveřejnila zprávu, že se snaží najít další výrobce součástek pro své chytré hodinky Apple Watch 2.



Zatímco Apple v současné době spoléhá na Quanta Computer, která sestavila její první zařízení, spolačnost uvedla, že také domlouvá spolupráci s společnostmi Inventec, Wistron a Foxconn Electronics – se všemi těmito společnostmi totiž Apple kdysi spolupracoval a potřebuje pomoc při budování svých následných Apple Watch 2, které jsou očekávány, že výjdou na trh v druhém čtvrtletí roku 2016.

Není ale jasné, zda budou tyto společnosti jako pomoc, nebo jako náhrada za Quanta. Předseda společnosti Quanta Computer, Barry Lam, nedávno poznamenal, že Apple Watch 2 jsou velmi pracnou záležitostí, pokud by měly vyjít na trh už příští rok. Následné zvěsti v čínských médiích uvádí, že tím Lam naznačuje malou omezenou dodávku Apple Watch 2 na konci 2. čtvrtletí a neomezenou dodávku až ve 3. čtvrtletí.

Říká se, že Apple Watch 2 budou mít stejnou velikost a tvar jako jeho předchůdce, ale bude mít větší baterii a FaceTime kameru.

Apple-Watch-2-concept-by-Eric-Huismann-780x439

Zdroj: cultofmac.com