smart watch1I když se poslední dobou může zdát, že se Apple snaží zalíbit i Android uživatelům a to pomocí hned několika aplikací, ostatní produkty nepustí z ruky. Tím jsou i Apple Watch, které vám jsou k ničemu, pokud nemáte iPhone. Tahle čínská napodobenina je pro vás ale to pravé řešení.



Ať už nemáte iPhone, nebo jen nechcete utrácet za funkce hodinek a jde vám spíš jen o design hodinek, tak Smart Watch iwo by vám měly bohatě stačit. Nabídnou vám téměř totožný design s Apple Watch a to hned v několika barvách. Samozřejmostí ale je, že operační systém hodinek bude jiný.

smart watch

Smart Watch nabízí čtvercový 1,54″ displej s rozlišením 320 x 320 pixelů. Uvnitř se ještě skrývá baterka s 200 MAh. Co se týče využití hodinek – nejsou úplně k zahození. Dokáží totiž i poměrně dost věcí, co nabízí jablečné hodinky od Applu. Email, nahrávání zvuku a videa, kalkulačku, kontrolu spánku a další věci.

smart watch2

Cena se opravdu nemůže rovnat Apple Watch, ale musíte brát v potaz to, že se jedná o kousek, která toho asi moc nevydrží. Samotný chod systému bude klasicky „androiďcký“. Cena je tedy 1.800 Kč a můžete je koupit na Aliexprressu.

smart watch1