ipad_2_generationV technologickém ohledu byl iPad za letošní rok podle čerstvě propuštěného seznamu nejčastější hashtagem na Twitteru. To je zcela podivuhodná věc, vzhledem k klesajícímu prodeji iPadů.



Jak už jsem zmínila, iPad si připsal prvenství v tenchologické kategorii. Spolu s „Apple“ a „iPhone“ se umístil v první desítce. Android, Periscope, Amazon, SoundCloud a Twitter vyplnili zbytek seznamu, spolu s obecnější „startup“ hashtagem. Zde je kompletní seznam:

1. #iPad
2. #SoundCloud
3. #Android
4. #Periscope
5. #iPhone
6. #Amazon
7. #YouNow
8. #Apple
9. #startup
10. #Twitter

Kdoví jestli popularita iPadu znovu vzroste. Např. na Černý pátek nebo během Díkůvzdání se iPady z regálů obchodů přímo vytratily. Target uvedl, že jeden iPad byl prodán každou sekundu během Díkůvzdání. Další zprávy ukázaly, že iPad porazil 255 dalších značek (včetně Disney, Nickelodeon, Toys „R“ Us, McDonald a YouTube), které budou pojmenovány jako #1 značka mezi dětmi ve věku od 6 do 12.

Faktem je, že prodej iPad započal dříve, než prodej iPhone. Nižší prodej je přičiněn pravděpodobně tím, že lidé cítí menší nutkání na modernizaci svého tabletu každý rok.

Jestli se chcete podívat na celý seznam, klikněte prosím zde: TOP TRENDS na TWITTERU!

Steve Jobs první ipad first

Zdroj: cultofmac.com