iphone_6c_iconNavzdory tomu, že iPhone 5c nebyl jeden z nejúspěšnějších zařízení Apple, i tak se společnost rozhodla zkusit to znovu a tím se zrodila myšlenka o iPhonu 6c. Už v polovině tohoto roku jste mohli slyšet zmínky o tom, že společnost něco takového plánuje.



Již v červnu se tedy mluvilo o tom, že Apple má v úmyslu vydat nový 4-palcový iPhone „C“ v prvním čtvrtletí roku 2016. Dnes, tedy pár měsíců poté, co jsme naposledy slyšeli o tomto zařízení, byly nazeleny nové zprávy, které prohlašují, že takzvaný iPhone 6c bude vydán v únoru roku 2016. Kromě toho prý bude k dostání v různých barvách. Podle údajů bude „zabalen“ do kovu. Odhalen bude v lednu roku 2016.

I když to není ještě zcela jisté, iPhone 6c bude pravděpodobně vybaven dotykovým Touch ID, ale protože je tento model zaměřen spíše na nižší cenovou segmentaci trhu, 3DTouch obsahovat určitě nebude.

Za předpokladu, že uvedené informace jsou správné, už za měsíc nás čeká odhalení tohoto zařízení. Určitě vás budeme informovat o novinkách ohledně iPhonu 6c v budoucích týdnech.

iphone-6c-metal

Zdroj: gforgames.com