Apple Store iconVůně pravého punče, klobás a dalšího jídla, kterému nepohrdne žádný turista na vánočních trzích. Proč ale trávit celý venku v zimě, když o kousek dál se nachází Altmarkt-Galerie s jedním z Apple Storů, které se po celém světe nachází? Přesně tam jsem zavítal a podíval se, jak to tam vypadá a jakou vánoční výzdobu zvolil.



Když jsem si prošel kolem několika nádherně osvětlených obchodů, konečně jsem narazil na Apple Store. Musím teď ale zklamat všechny, kdo si mysleli, že i Apple vyzdobí své prodejny. V Apple Storu se nenacházelo absolutně nic s vánoční tématikou. Pokud vás ale zajímá, jak to v německém Apple Storu alespoň vypadá, podívejte se na fotky.

Apple store dresden apple watch Apple store dresden ipad pro applenovinky macbook air applenovinky Apple store dresden apple watch editon Apple store dresden Apple store dresden apple watch Apple store dresden Apple store dresden Apple store dresden Apple store dresden Apple store dresden Apple store dresden ipad pro Apple store dresden Apple store dresden apple tv