steve jobs iconKaždý fanoušek Applu si už určitě položil otázku, jaký by vlastně Apple byl, kdyby stále žil vizionář Steve Jobs. Měl ale Jobs ve všem pravdu? Nebylo někdy potřeba se proti němu obrátit a udělat něco jinak? Na to se podívejte v následujícím článku, kde máte ukázku něčeho, co Apple vyrábí, ale Jobs to nechtěl ani vidět.



Stylus

V roce 2007 při snad nejslavnější konferenci, kdy Jobs představil první iPhone, padla i zmínka o stylusu. Na velkém plátně se tužka objevila a po několika slovech, kdy Steve Jobs řekl „Na co je? Fuj!“ opět zmizela. Zakladatel Applu totiž ve stylusu neviděl budoucnost, protože podle něho každý už stylus máme – a dokonce deset. Apple nakonec minulý rok představil iPad Pro, ke kterému je možnost si Apple Pencil dokoupit. I když ale hodně lidí vnímá tuto Smart tužku jako stylus, podle Jonyho Iva to tak není – je to opravdu pouze tužka.

https://https://www.youtube.com/watch?v=4YY3MSaUqMg

Malé tablety

Jobs se doslova vysmíval vlně malých tabletů, která přišla rok před jeho smrtí. Sám totiž říkal, že pro kvalitní tablet je potřeba minimálně 10 palců. Bylo to především kvůli aplikacím, aby se daly ovládat přesně tak, jak on sám si to představoval. V roce 2012 ale Apple přichází s dalším novinkou – iPadem Mini, které disponuje pouze 7,9″ displejem. Nutno ale říct, že právě tento produkt, je jedním z nejlepších produktů Applu.

13579-8479-10791-3173-iPadMini3-PickUp-PRINT-l-l

Velké iPhony

Steve Jobs měl svou představu o iPhonu – nikdy nechtěl ani, aby vypadal jak Hummer. Ano, k tomuto obřímu autu totiž přirovnal Samsung Galaxy S řadu telefonů a to některé v té době nebyly ani nijak velké – Jobs viděl velikost svého iPhonu pouze jednu – 3,5 palců. Netrvá to dlouho a Apple představuje iPhone 5, který se na trh dostává jako další 4″ telefon. Až po dvou dalších telefonech se Apple odhodlal vydat dva iPhony, které svou uhlopříčkou dosahují až 5,5″ palců. Za sebe musím uznat, že iPhone Plus bych si nikdy nekoupil, protože mi to opravdu přijde jako menší iPad, ale současných 4,7 bych nevyměnil nikdy.

istyle icon iphone 6s plus

Zdroj: cnn.com