iphone 6 6s applenovinky iconJe to měsíc a pár dní, co jsem psal článek o tom, že mně kontaktoval samotný Apple, abych otestoval jejich nový model iPhone 7 a jako dárek dostal současnou novinku iPhone 6s. Bohužel mi zatím žádný dárek ani iPhone 7 nepřišel, tak mi došlo, že jsem se stal pouze obětí a přišel o 99 Kč.



Už jsem se pomalu s tím začal smiřovat, když se mi při sledování filmu objevila další stránka, která působila podobně, ale tentokrát jsem mohl vyhrát jeden z Apple produktů. „Kdy se mi něco takového poštěstí znovu?“ S těmito slovy jsem si vybral produkt a pustil se do dalšího vyplňování. Organizátor mi nabídl hned tři produkty, ovšem zbýval už jen iPhone, ostatní už prostě někdo vyhrál. To trochu zklamalo, protože dva iPhony mě budou k ničemu.

Měl jsem tedy jen necelé tři minuty, abych se stal výhercem, takže jsem si vybral jako výhru poslední iPhone 6s. Následovala otázka, které logo patří obchodu s aplikacemi a já zvolil to fialové s notou – po mé správné odpovědi jsem byl přesměrován dál, kde stačilo vyplnit telefonní číslo. Čas mě tížil a já ho vyplnil, i když jsem zjistil, že mi každý týden bude odečteno 99 korun za nějaké služby + poplatky operátora a využití internetu.

Tentokrát věřím, že iPhone 6s od Facebooku dostanu, protože ten určitě není nespolehlivý jako gigant Apple, který mi nic neposlal, i když mě SMS stála 99 Kč. Zároveň doufám, že vy nebudete tak hloupí jako já, abyste se účastnili soutěže pořádané Applem.

iphone fake