chargNedostatek energie související s malou kapacitou baterie a vysokým nárokem na energii. Problém, který řeší snad každý z nás, ať už majitel jablečného produktu, či kteréhokoliv jiného zařízení. Pokud nemáte čas několikrát denně telefon nabíjet ve zdi, jako řešení se nabízí powerbank. Jenže ta má taky své proti a to je pomalé dobíjení. S tímhle problémem se rozhodla zatočit společnost ASAP.



ASAP vyvíjí powerbank s názven „Dash“ o celkové kapacitě 5000 mAh. Díky této kapacitě, by měla mít schopnost dobít Váš iPhone hned 3x. Úctyhodné je však fakt, že powerbank jste schopni dobít do 15 minut a dobít telefon dokonce do 5 minut! Můžeme za to děkovat nově objevené technologii, kterou si firma ASAP nechala sama patentovat.

Aktuálně je firma ve fázi crowdfoundingu na stránkách indiegogo kde se snaží vybrat částku 30 000$ na pomoc s výrobou. Cena jedné ASAP Dash powerbank bude 119$ (necelých 3000 Kč). Když však pomůžete s výrobou a přispějete, výjde Vás tato nová spása již na 59 $ ( tedy 1500 Kč).

Zdroj: cultofandroid.com