iphone 7 icon POUZE IKONAReportér z MacRumors údajně viděl v okolí Cupertina tento telefon, na kterém běželo iOS. Jedná se opravdu o nový vzhled telefonu, nebo je to jen jeden z dalších konceptů? To bohužel nikdo na 100% říct nemůže, vše se dozvíme až v září, kdy budou nové telefony představeny.



Na druhou stranu, proč by si reportér takto rozsáhlého a věrohodného zdroje vymýšlel? Samozřejmě mohl vidět prototyp nového telefonu, který uvidíme již za půl roku, mohlo se samozřejmě jednat jen o koncept Apple, který se nikdy nedostane na světlo světa. O novém telefonu, který by měl být samozřejmě průlomový se toho ví zatím opravdu málo a nic není jisté.

Jisté zvěsti kolují o tom, že nový iPhone 7 bude mít duální fotoaparát, displej bude zaujímat větší procento přední strany, přijde o jack konektor atd. Nikdo samozřejmě nemůže říct nic úplně přesně. I tak si ale myslím, že by nový iPhone mohl vypadat obdobně. Je totiž pravdou, že na přední straně telefonu je zbytečně moc volného místa a tímto řešením by se to procento snížilo. Dále samozřejmě můžeme očekávat příchod nového systému iOS X (10), který bude také určitě hodně zajímavý a mohl by přinést spoustu změn.

Ať je to pravda nebo ne, nás momentálně zajímá Váš názor! Líbil by se vám tento design nového telefonu, nebo byste dali přednost úplně něčemu jinému? Je totiž pravdou, že těmito sníženými stranami může nový telefon lehce připomínat design konkurenčních telefonů Galaxy od korejské společnosti Samsung.

12743595_10153976851268923_8077268054691424766_n

Zdroj: macrumors.com