Apples-new-9.7-inch-iPad-will-cost-more-than-the-iPad-Air-2Všichni se už nemůžeme dočkat představení nového modelu telefonu od Apple, iPhonu SE, ke kterému by mělo očekávaně dojít již v pondělí, 21. března. Vedle nového telefonu by měl být ovšem představený i 9,7 palce velký iPad, který by měl disponovat stejnou HW výbavou jako iPad Pro.



Nový tablet by se neměl jmenovat očekávaně „iPad Air 3,“ ale měl by nést pravděpodobně název „iPad Pro.“ V souladu se svými HW specifikacemi by se cena neměla dostat pod 500 dolarů (14 000 korun pro americký trh).

Za tu cenu bychom měli ovšem dostat hodně muziky. Nejnovější tablet by měl umět natáčet video ve 4K rozlišení, kvůli kterému se cena samozřejmě zvýší. iPad by měl nabídnout i 128GB verzi, takže o místo by neměla být nouze. Nejnovější iPad by neměl nahradit současný iPad Air 2.

Událost představení se bude konat už v pondělí a my vás o všech novinkách budeme ihned informovat. Na podrobnější informace nových produktů si tedy budeme muset ještě pár dní počkat, takže zůstaňte naladěni!

iPad-Air-2-silver-back-camera-1024x776

Zdroj: phonearena.com