Latest-Apple-iPhone-7-leak-reveals-larger-capacity-battery-and-ceramic-bodyMyslíte, že kde je kouř, tam je oheň? Únik renderu údajného iPhonu 7 nám minulý měsíc prozradil keramické tělo. Dnes se keramika ukázala na dalším úniku a tím se nejspíše dokazuje, že by nový telefon od jablečné společnosti mohl tento materiál obsahovat.



Kromě toho se objevila i fotografie baterie, která by měla být v nejnovějším telefonu použitá. Fotka nám ukazuje kapacitu baterky 7,04 Wh (Watthodina). To je přesně o 6,5% kapacity více, než jakou disponuje model iPhone 6s. Jelikož neznáme napětí, tak bohužel nemůžeme uvést velikost baterie v mAh. Když obě baterie porovnáme, ta s větší kapacitou by nám měla nabídnout i delší životnost.

Jedním z důvodů, proč chce Apple odstranit 3,5 mm jack pro připojení sluchátek je prý právě ten, aby mohl nabídnout vyšší kapacitu baterie. Pokud jsou tyto obrázky pravé, nejspíš se to společnosti opravdu podařilo a mohli bychom se delší životnosti baterie dočkat. Není to sice natolik velký rozdíl, aby tím Apple potěšil všechny své fanoušky, každý nárůst životnosti se ovšem počítá.

iphone7

Výstřižek

Zdroj: phonearena.com