apple-pay-iconPodle nejnovějších dostupných informací, bude díky společnosti MasterCard rozšířena služba Apple Pay do dalších zemí. „Revoluční“ platební služba od kalifornského giganta je podporována hned v několika velkých zemích, jako je např. Velká Británie, USA, nebo Čína.



Službu je možné využívat i u nebankovních institucí, jako je například American Express, a to především v Kanadě a Austrálii (velké banky službu Apple Pay totiž zatím nepodporují).

Společnost MasterCard by tento fakt ovšem mohla brzy změnit. Službu má společnost zavést do konce tohoto roku, zatím  se ale dočká jen Kanada. Pro obyvatele Severní Ameriky to ovšem nemusí znamenat vůbec nic, protože společnost tuto informaci zatím nepotvrdila. Zpráva pochází z neověřeného zdroje a není tedy zatím možné říct, jestli je pravdivá, nebo ne.

Podle spekulací, které momentálně kolují internetem, chce společnost zabývající se kreditními kartami rozšířit službu do zemí po celém světě, mezi které by mohla patřit i Francie. O tom by měl ovšem více říct Apple na své konferenci.

apple-pay-800x500

Zdroj: macrumors.com