com.laughingquoll.lautusPostupem času se ve většině aplikací nahromadí soubory, které zaberou cenný prostor na vašem zařízení. Lautus je nový tweak pro jailbreak, který uživatelům umožní vyčistit přebytečnou paměť a využívá k tomu 3D touch. Stačí jednou kliknout a je hotovo.



Cache paměť zabírá místo

Aplikace jako Facebook, Instagram, Twitter a YouTube mohou generovat spoustu přebytečných souborů jako jsou miniatury, obrázky, a další soubory, které se do mezipaměti ukládají. Pokud uživatel cache paměť nepročišťuje, může zabírat až stovky megabytů.

Manuálním pročištěním mezipaměti můžete jako uživatel lépe kontrolovat váš úložný prostor a předejít tak v budoucnu zbytečným chybám, které jsou s tím spojené.

Používání Lautusu na čištění mezipaměti

Lautus je skvělé a snadné řešení tohoto problému. ke své funkci využívá 3D touch, takže stačí kliknout na ikonu dané aplikace a mezipaměť vyčistit. Clear Cache se objeví v nabídce rychlé akce, když dlouze podržíte prst na ikoně appky na domovské stránce.

iOS bohužel nemá manuální mazání mezipaměti s výjimkou některých aplikací, které tento jednoduchý prvek mají v sobě zabudovaný. Proto je občas nutné aplikaci smazat a poté znova stáhnout a nainstalovat, aby se mezipaměť uvolnila. To je problém u aplikací, které se nezálohují na cloud a do kterých se musíte zdlouhavě přihlašovat.

Zdroj: idownloadblog.com