4911502cv14dTrh s mobilními kryty je ohromný a ohromně přeplněný, o tom není žádný pochyb. Pokud chce tedy člověk postavit podnikání na doplňcích pro telefony, prokousat se trhem nebude vůbec jednoduché.



Na druhou stranu, jednou za čas se objeví něco, co nám určitě vyrazí dech a ihned poté si řekneme, že „tohle prostě musíme mít“. A přesně na něco takového jsem dnes narazil díky videu od YouTubera Doma Esposita, který ve videu ukázal opravdu, ale opravdu zajímavý kryt.

Funguje to jednoduše. Kryt se spárován s telefonem pomocí Bluetooth a pokud nemáte jeho funkci zrovna zapnutou, působí jako klasický kryt. Kouzla ovšem přichází poté. Po spárování s telefon totiž můžete upravovat vzhled samotného krytu. Jsou na něm totiž diody, které se mohou rozsvítit do různých tvarů a vy si tak můžete kryt můžete přizpůsobit sobě.

Cena krytu je samozřejmě vyšší, ale rozhodně není přestřelená. Na tomto odkazu se dá zakoupit již za 39 dolarů a je dostupný ve dvou barevných variantách. Tak co, jdete do toho?

https://https://www.youtube.com/watch?v=6bKc9UDXfJk