431882-adobe-photoshop-mixAdobe Photoshop nabízí pro iOS dvě skvělé aplikace – Adobe Photoshop Mix a Adobe Photoshop Fix. Obě appky byly dnes aktualizovány a přinesly nové funkce jak pro iPhone, tak pro iPad. Obě aplikace jsou k dostání zdarma na App Store.



Obě aplikace jsou teď lépe optimalizované, takže by neměl být problém ani na zařízení, které má málo prostoru v úložišti. Navíc od teď dokážou naimportovat obrázky z Lightroomu v plném rozlišení spolu s dalšími funkcemi.

Všechny novinky jsou vypsané zde:

UŠETŘETE MÍSTO NA VAŠEM ZAŘÍZENÍ. Photoshop inteligentně řídí množství prostoru, které zabírají vaše projekty a to vám umožní získat místo v případě, že máte málo volné kapacity.

TVOŘTE HOW-TO VIDEA. Díky nové funkci „Zobrazení dotyků“ se objeví tečky všude tam, kde se váš prst dotkne obrazovky, takže je snažné nahrát instruktážní demo například na YouTube.

PRÁCE S PRŮHLEDNOSTÍ. Fix nyní dokáže zobrazit průhlednost u vašich importovaných souborů.

ZAMĚŘTE SE NA OBLIČEJE. Photoshop Fix Vignette dokáže nyní zjistit, zda je hlavním objektem obličej a poté pro něj automaticky nastaví zvýraznění.

NAJDĚTE JEDNODUŠE INFORMACE O FOTCE. Chcete znát velikost nebo datum, kdy byla fotka pořízena? Všechny podrobnosti můžete najít v panelu Metadata.

CHYTRÉ ODKAZY ADOBE STOCK. Používáte náhledy Adobe Stock ve svých projektech? Pokud je aktualizujete ve Photoshopu CC, automaticky se aktualizují i v aplikaci Adobe Photoshop Mix.

LEPŠÍ MASKOVÁNÍ VELKÝCH OBRAZŮ. Získejte ostřejší okraje masky se základním štětcem a upravte úroveň masky na jednotlivých pixelech. Skvělá věc pro iPad Pro!

Zdroj: 9to5mac.com