FF3_Icon_HDDroni jsou v posledních letech čím dál tím více populární. Zatímco dříve měl drona opravdu jen málokdo, dnes lidí přibývá. Je samozřejmě jasné, že za to může hlavně dostupnost. Dříve byl dron pro většinu lidí naprosto zbytečnou investicí a mohli jste si místo něj koupit například nové auto, dnes už se situace zlepšila.



Vlastnit drona sice pořád není úplně nejlevnější koníček, ale je to něco, co mě osobně nepřestane nikdy překvapovat. Nejúžasnější záběry krajiny a měst vznikají právě za pomocí těchto malých potvůrek a často se používají i v profesionální filmové sféře.

Nejlepší na tom ovšem je to, že můžete drona spárovat s vaším telefonem a obraz, který vidí dron si můžete zobrazit na vašem displeji u iPhonu nebo iPadu. Můžete tak pořizovat nezapomenutelné okamžiky, které jsou vždy úchvatné.

No a pokud stále čtete tento článek, našel jsem pro vás skvělé video, ve kterém se můžete podívat na nejlepší záběry za rok 2015. Pokud někdo z vás drona vlastní a má nějaké zajímavé záběry, určitě se ozvěte, moc rádi se podíváme na vaší práci! Letu zdar!

https://https://www.youtube.com/watch?v=bTieb22GHMg