Alleged-4.7-inch-iPhone-7-pictured-in-Gold-most-probably-a-fakeZdá se, že iPhone 7 je jedno z nejhůře utajovaných tajemství, v historii vlajkových lodí společnosti Apple. Pár měsíců před představením totiž uniklo spoustu zajímavvostí, které většinou jsou z celkem ověřených zdrojů.



Důkazem toho je rozdíl mezi 4,7 palcovým a 5,5 palcovým telefonem, kdy větší telefon, iPhone 7 Plus,  nabídne duální fotoaparát s omezenou schopností optického zoomu uvnitř phabletu. Veřejných je už i více informací, ale pojďme teď obrátit pozornost k uniklým materiálům.

Údajné fotografie zadní strany 4,7 palcového iPhonu 7, které kolují internetem, pocházejí z čínského blogu Weibo. Na snímku, kde je zadní strana ve zlaté barvě, je několik designových rozdílů oproti iPhonu 6 a 6s. Zajímavé je to, že se anténní linky přesunuli do horní a dolní části zařízení a mezi LED bleskem a iSight kamerou se objevil nový modul. Mohl by to být laserový systém automatického ostření, senzor na korekci barev, nebo úplně něco jiného!

Při pohledu blíže se je zcela zřejmé, že je snímek falešný, nemůžeme to ale s jistotou ověřit. Na druhou stranu, to co zde vidíme se zdá být výsledkem několika úniků, které internetem již dříve kolovali.

Zdroj: phonearena.com