Fifteen-smartphones-are-tested-to-see-which-one-has-the-best-flashlight-VIDEONa našich telefonech se nachází aplikace, kterou již bereme jako samozřejmost, přesně tak, je to baterka. Každý z vás si už jistě někdy potřeboval na něco posvítit a klidně se vsadím, že jako první věc na pomoc jste zvolili právě váš smartphone.



Bohužel, ne všechny telefony jsou na tom s osvětlením stejně dobře a najdou se i takové, které mají diodu velice slabou a nic s ní v podstatě neuvidíte. Na druhou stranu jsou i takové, které vám po vteřině vypálí obě oči (obrazně řečeno samozřejmě).

Proto bylo v posledních letech dost telefonů testováno abychom zjistili, jakým si v noci posvítit na cestu a jakým rozhodně ne. Mezi testované telefony patřily: Samsung Galaxy S7 edge, LG G5, HTC 10, Nexus 5X, Apple iPhone SE, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5s, Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Premium, Sony Xperia Z5 Compact, Sony Xperia M5, Sony Xperia C5 Ultra, Sony Xperia Z3+, Sony Xperia Z3v, a Sony Xperia Z3 Compact.

Berte také v potaz to, že se nejedná o žádný věděcký výzkum a výsledek je tak pouze subjektivní. Mezi telefony s nejjasnějším bleskem patří LG G5, Nexus 5X a Samsung Galaxy S7 edge. Po několika různých testech si tyto telefony vedly nejlépe. Kdo je ovšem absolutním vítězem? Nexus 5X, který vytlačil Samsung Galaxy S7 edge.

https://https://www.youtube.com/watch?v=wStVUP2U6zk

Zdroj: phonearena.com