apple_logo_mask__1440x1440_by_shraknerAkce společnosti Apple, „Zpátky do školy 2016“ odstartovala začátkem měsíce ve Spojených státech a dnes se rozšířila na mezinárodní úroveň (Evropa, Čína). Studenti ve Velké Británii, Francii, Německu, Nizozemsku a dalších zemí mohou využít v létě akce v kamenných prodejnách, ale zároveň i skrze webové stránky.



Stejně jako v USA tak k zakoupenému Macu dostanete bezdrátové sluchátka Beats Solo2 v hodnotě $299. Pokud si koupíte iPhone nebo iPad, dostanete k němu bezdrátová sluchátka Beats Powerbeats2 v celkové hodnotě $199.

Pokud budete chtít akce využít, budete muset doložit, že jste studentem vysoké školy (stejně jako každý rok) a v rámci akce nejsou k nabídce úplně všechny verze zařízení. Stojí za to poznamenat, že jako studentovi vysoké školy se vám celková cena díky slevě příjemně sníží.

Chcete-li získat dražší sluchátka Beats Solo2, musíte si koupit iMac, MacBook, MacBook Pro, Mac Pro nebo MacBook Air . Levnější sluchátka Powerbeats2 jsou nabízeny k nákupu iPadu Pro, iPhonu 6 a iPhonu 6s.

Zdroj: 9to5mac.com