MacBook Pro icon ApplenovinkyMnoho uživatelů, kteří používají MacBook Pro si od nových aktualizací OS X El Capitan začali stěžovat, že jejich jablečné počítače zamrzávají a uživatelé tak nemají jinou volbu než počítač natvrdo restartovat. Apple se vyjádřil k této situaci a vydal prohlášení, ve kterém uživatelům radí co mají udělat, aby jejich MacBook přestal zamrzávat.



Na svých stránkách Apple uvedl body, které musí uživatelém udělat, aby jejich počítač začal pracovat opět korektně. První krok, který musí uživatelé učinit je, aktualizace operačního systému na nejnovější verzi a to 10.11.5. Na zahraničních stránkách uživatelé referují, že nová aktualizace vážně tento problém vyřešila, takže se nemusíte bát aktualizace. V novém aktualizaci operačního systému je problém se zamrzáním MacBooku Pro vyřešen.

Jako další viník je Applem označen Adobe Flash Player, který je společností Apple už delší dobu velice neoblíben. Pokud tedy Flash používáte doporučujeme jej buď úplně odstranit a na přehrávání Flash objektů používat Google Chrome nebo aktualizovat Adobe Flash Player na nejnovější verzi.

Zdroj: iphonehacks.com