apple_logo_mask__1440x1440_by_shraknerDnes jsem pro Vás našel jednu opravdovou perličku. Řeč je o triku zakoupeném v Hong Kongu, které mělo vzdát hold spoluzakladateli společnosti Apple, Stevu Jobsovi. Jak už to ale bývá, čínské kopie se ne vždy povedou tak, jak bychom si je představovali.



Původním záměrem bylo vytvořit triko, které by člověk nosil na počest Jobse. Jelikož ho ale navrhoval nějaký negramotný „designér“, dopadlo to hůř, než byste sami čekali. Na triku se nachází černý strom s několika barevnými jablíčky – když bychom pominuli tuto „uměleckou krásu“, bylo by vše ještě v pořádku, jenže pod tímto obrázkem se nachází nápis, který spíše urazí, než aby měl nějakou hlubší myšlenku.

Autor nejspíše chtěl napsat nějaký citát a myšlenku, díky které bychom si Jobse připomněli. Místo toho ovšem vznikl paskvil, ze kterého ani nejde nic přečíst. Na triku se totiž píše:

„FOR STEVEV JOBS. JUST LONG. Evcryone i cercion cdeal. his idcal detceranist his ottor and judgment of direccion.“

Jestli mi někdo z vás prozradí, co tím autor myslel, budu velice rád, když mě nějakým způsobem kontaktuje. Do té doby se budu snažit nad tím nepřemýšlet, jinak by se mohlo stát, že bych omylem vyslovil nějaké dávné čínské zaklínadlo.

https://https://www.youtube.com/watch?v=80NcesuYEzE&spfreload=10

Zdroj: youtube.com