Both-iPhone-7-variants-will-offer-up-to-256GB-storage-says-reportNejnovější zprávy a zvěsti naznačují bližší specifikace pro iPhone 7 Plus, konkrétně to, že by mohl telefon obsahovat až 3GB operační paměti. Co se týče menšího telefonu, iPhonu 7, ten by se zvětšení paměti dočkat neměl, a proto nabídne 2GB RAM stejně jako iPhone 6s a iPhone 6s Plus.



Dalším rozdílem by mělo být interní úložiště. iPhone 7 by měl být nabízený ve verzích 16GB/64GB/128GB, zatímco 5,5 palcový iPhone 7 Plus ve verzích 32GB/128GB/256GB. Zadní kamera je další těžká spekulace. iPhone 6s nabídl sice 12MP, u nejnovějšího telefonu se momentálně hovoří až o 21MP fotoaparátu. iPhone 7 Plus by naopak mohl nabídnout duální fotoaparát, každý s 12MP rozlišením.

Jednou z oblastí, ve které by fanoušci rádi uvítali zlepšení, je životnost baterie. Jedna zvěst dokonce mluvila o tom, že by Apple měl do nových telefonu zakomponovat USB Type-C konektor. Upřímně si ovšem myslím, že by se Apple nechtěl tak snadno vzdát svého Lightning konektoru obzvlášť v případě, že dojde k redukci 3,5 mm jacku. Jediním argumentem, proč by měl Apple přejít na USB Type-C konektor je rychlejší dobíjení baterie.

Zdroj: phonearena.com