password iphone heslo icon ikona code 6 6s 5s 5 sePokud se rozhodnete pořizovat s iPhonem opravdu pěkné snímky, rozhodně vám nebude stačit pouze samotný telefon. Pokud nebudete počítat váš talent nebo tunu aplikací, které se v App Store vystihují, bude se vám hodit i pořádný hardware. Co ale vybrat?



The Smartphone Spy Lens

Šikovná věcička, která nemusí sloužit ani na samotné špehování, jak už z názvu výrobků vyplývá. Pomocí malých magnetů stačí připevnit speciální čočku k iPhonu a ihned můžete fotit nebo pořizovat video v 90 stupních.

smartphone-spy-lens-e2f8.833x555

Manfrotto SMT LED Light with Tripod Mount

Pokud máte rádi i noční snímky, určitě vás kvalita iPhonu musí štvát. Nabízí se zde ovšem povedené řešení a to v podobě tohoto výrobku.  Jedná se o speciální 3 LED světla, která se dobíjí pomocí USB a nabídnou opravdu dostačující osvětlení a to v úhlu až 60 stupňů.

manfrotto-LED-case

Selfy iPhone Case

Pokud potřebujete ten pravý nástroj na selfie, ale nechcete po batohu nebo jinde tahat samotnou selfie tyč, tenhle kryt je tím pravým řešením. V sobě totiž skrývá Bluetooth ovladač, díky kterému můžete fotografovat svůj obličej jak jen budete chtít.

slefy-case-iphone

Olloclip 4-in-1

Asi nejznámější věcička, když se řekne „focení na iPhone“. Jedná se osadu objektivů, které vaší fotce nebo video dodají ten pravý šmrnc – a to ať potřebujete širokoúhlá záběr nebo tzv. rybí oko.

JOBY GorillaPod

Občas se stane, že budeme chtít vyfotit skupinku lidí nebo jen nebudete chtít stále držet iPhone v ruce. Potom je zde stativ GorillaPod, který svou výhodu má především ve váze – oproti profesionálním pro zrcadlovky neváží skoro nic.

gpod_original_rgb

Zdroj: imore.com