iphone-7-plus-leak-2-170iPhone 7 bude určitě představen na podzim. Proto se živě spekuluje, jak bude výsledný iPhone vypadat a s jakou výbavou bude představen. Podle spekulaci, by měla mít přiští generace iPhonu přijít s duálním fotoaparátem a také by měl nový iPhone 7 přijít s odstraněním 3,5 mm jack konektoru.



Nyní jeden pracovník Foxconnu, který chce zůstat v anonymitě prohlásil, že nový iPhone 7 tedy jeho větší varianta Plus se určitě nedočká duálního fotoaparátu, protože se zatím jedná o „nedokončenou technologii“. Tato informace zatím nebyla potvrzena ani vyvrácena. Duální fotoaparát by měla být největší novinka u iPhonu 7 Plus. Tento fotoaparát by měl mít několik výhod, kromě pořizování lepších fotografií, by také aplikace Fotoaparát přinesla nové možnosti, jak upravovat fotky a další efektivní nástroje úprav pořízených fotografií.

iphone-7-dual-cameras-rumor

Jedna čočka kamery by nahrávala standartní širokoúhlé video, druhá čočka by zachytila ve stejný čas zvětšené video nebo fotografie. V samotné aplikaci Fotoaparát  by jste měli možnost vidět zachycený obraz z obou čoček, který by šel následně upravit. Nedávno představený patent, ukazuje, že by šlo nahrávat v jeden okamžik běžná videa a videa v slow-motion módu. Toto spojení by mohlo být něco unikátního.

Dočkáme se tedy duálního fotoaparátu u iPhone 7 Plus? To se nejspíše dozvíme až na podzim.

https://https://www.youtube.com/watch?v=ZdP7h_O2rzo

Zdroj: bgr.com