New-image-confirms-dual-camera-setup-for-the-Apple-iPhone-7-PlusNejnovější obrázek, který údajně ukazuje iPhone 7 Plus, potvrzuje všechny zvěsti o duálním fotoaparátu na zadní straně telefonu. Nedávno se objevila informace, že se iPhone 7 Plus duálního fotoaparátu nedočká kvůli technickým problémům, zpráva byla ale později označena za nepravdivou.



Dnes ráno se objevila fotografie, na které můžeme vidět něco jako ochranou fólii pro iPhone 7 Plus. Ze stejného zdroje se již dříve objevila fotografie telefonu, tudíž jí nemůžeme brát lehkomyslně a hned označit za podvrh.

Tento obraz údajně ukazuje finální produkční verzi telefonu, který dokonce obsahuje i „Smart konektor.“ Ve zprávě jsou uvedeny i další informace. Je v ní například zmíněno bezdrátové nabíjení a velikost baterie 3350 mAh.

Fanoušci Apple by mohli být s těmito informacemi spokojeni, máme před sebou ovšem ještě tři měsíce, než bude telefon oficiálně představen a my se dozvíme, jestli jsme byli pouze taháni za nos, nebo byly tyto úniky pravdivé.

Zdroj: phonearena.com