brandKdyž SanDisk představil externí úložiště v podobě USB flashky, která do iPhonu připojuje pomocí Lightning konektoru, přišlo mi to jaký skvělý nápad. Nyní společnost dělá další krok vpřed a představila nový jedinečný produkt, který na trhu nemá konkurenci. Řeč je o krytu pro iPhone, který v sobě obsahuje přídavné úložiště a pokud budete chtít, může sloužit i jako externí baterie.



Výhoda oproti předešlému produktu je hlavně tak, že úložiště máte pořád u sebe a nemusíte ho připojovat jako flashku. Tím pádem nemusíte mít starosti, že byste úložiště s důležitými soubory někde zapomněli. Samotná cena krytu je i celkem příjemná. Dostupné jsou různé verze pro iPhone 6 a iPhone 6s. za 32GB zaplatíte 59 dolarů, za 64GB 99 dolarů a za 128GB 129 dolarů.

Jak už jsem říkal, k samotnému krytu si můžete přikoupit i externí baterii o velikosti 1900 mAh, takže vám bohatě vystačí na jedno celé nabití telefonu. Přídavná baterie stojí 40 dolarů a nasazuje se přímo na samotný kryt. To dělá skvělé all-in-one řešení přídavné kapacity a baterie. Veškeré informace a soubory poté můžete sledovat pomocí samostatné aplikace, bez které v případě koupi neobjedete.

https://https://www.youtube.com/watch?v=WrdO6TaYZhw

Zdroj: 9to5mac.com