workflow-app-icon-100539548-largeWorkflow je iOS aplikace, která je stále lepší a lepší. Proto by pro uživatele tohoto softwaru nemělo být překvapením, že aktualizace z minulého týdne, která přidává podporu pro App Store je úplně ta nejlepší.



Do aplikace bylo přidáno mnoho funkcí a ty nejvýznamnější si zde rozebereme, pokud ale chcete zjistit, o čem co celé je, doporučujeme si aplikaci nainstalovat na vlastní iPhone a iPad.

Nejlepší novinkou je již zmiňovaná workflow podpora pro App Store. Uživatelé nyní mohou na App Store a iTunes Store vyhledávat pomocí jednoúčelové akce „Search App Store“, která vám o aplikaci vypíše ty nejvíce důležité údaje, tedy cenu, datum vydání a obrázky.

K dispozici jsou také novinky pro Apple Music a Trello. Pokud používáte textový editor Ulysses, ten se několika novinek dočkal také. Dále je možnost přidat metadata pro kódování zvukového souboru.

Sečteno a podtrženo, Workflow 1.5 nabízí uživatelům schopnější automatizační systém pro iOS a to pouze za $2.99. Aplikace je optimalizovaná pro iPhone, iPad, iPod, a Apple Watch.

Workflow_7bcae5cbdc1d3ec951d7e00bd767ec7b-m

Odkaz na iTunes.

Zdroj: appadvice.com