Does-this-mean-that-the-2017-iPhone-will-come-with-an-edge-to-edge-displaySpolečnost Apple by koncem tohoto roku mohla mít velice závažný problém. Díky všem indikacím pomalu víme, že iPhone představený v roce 2017 bude vážně pecka. Jak ovšem společnost kvůli těmto únikům zařídí, aby se iPhone 7 prodával dobře? Nebudou lidé čekat spíše na nový revoluční kousek?



Přesně toto je problém, kterým se již dříve zabýval analytik Ming-Chi Kuo když řekl, že iPhone 7 nebude mít příliš „atraktivní prodejní body.“ Navíc, v průběhu roku 2017 bude společnost (a jistě i fanoušci) slavit 10 let od představení prvního iPhonu. Díky tomuto mezníku se od společnosti očekává, že udělá kompletní redesign.

Co se týče dalšího iPhonu, říká se, že bude mít zakřivený OLED displej od kraje ke kraji. Díky tomu také zmizí kultovní „home button.“ Domovské tlačítko a Touch ID tak bude dotykové a schované pod displejem. Podle nejnovějších zpráv také očekáváme, že bude mít telefon velice výkonný vibrační motorek, který uživateli přinese naprosto nová využití a z části by mohl nahradit domovské tlačítko (při stisku na daném místě zavibruje).

Zdroj: phonearena.com