apple-watch-nike-nike-iconiPhone 7 a iPhone 7 Plus byli před měsícem hlavní hvězdy konference, kterou společnost Apple pořádala a jednoduše se tyto produkty staly celosvětovým hitem. Dále byly také představeny hodinky Apple Watch Series 2, které přinesli řadu nových a užitečných funkcí.



Podobně, jako tomu bylo u Apple Watch Series 1 přichází nová verze v různých modifikacích, které mají hodinky oddělit od klasického modelu. A jedním z nich je i verze Apple Watch Nike+, která byla vytvořena s pomocí společnosti Nike.

apple-watch-2-nike-5

Apple Watch Nike+ samozřejmě obsahují všechny funkce, jako klasické Apple Watch, jsou ovšem vybaveny speciálním řemínkem, který je speciálně vyvinut pro sportovce. Dále jsou zde také předinstalované ciferníky, které by měly být nápomocné při sportu a hlavně by měli být přehledné a obsahovat všechny důležité informace o vaší aktivitě. Když to tedy celkově zhodnotíme, Apple Watch Nike+ jsou vytvořeny především pro běžce.

A i když Nike+ vypadají velice lákavě, doteď jsme nevěděli, kdy budou oficiálně k dostání. Apple včera ovšem oficiálně oznámil, že si budeme moci hodinky zakoupit od 28. října a budou mít naprosto stejnou cenu, jako Apple Watch Series 2.

Zdroj: phonearena.com