iphone-apple-fbi-passcode-100645887-largeABC30 vydali článek ve kterém mluví o explozi telefonu během klasického nabíjení. Zařízení, jehož majitelkou je Yvette Estrada z Fresna v Kalifornii, bylo prý naprosto nepoužitelné. Celý incident se odehrál tento týden v noci ze čtvrtka na pátek. iPhone 6 Plus byl připojený do originální nabíječky, která byla klasickým příslušenstvím v balení.



Estrada byla okolo třetí hodiny ranní probuzena hlasitým zvukem a zápachem spáleného plastu. Dle zdrojů vlastnila žena telefon tři měsíce. Ráno ihned zavolala do Apple Store a jako důkaz poškození použila fotky zničeného telefonu. Apple samozřejmě zareagoval jak se patří a Estrada ihned dostala nový kus. Sama žena naštěstí zraněná nebyla, ale odnesl to její noční stolek, brýle a stojan na Apple Watch.

burntphone2

Již dříve v tomto týdnu se stal podobný incident studentovi, kterému vzplál telefon v kapse. Důsledek do dnešního dne nebyl zjištěn, ale nejspíše se jedná o závadné baterie. Apple zatím nepřišel z žádným vyjádřením, ale oba případy vyšetřuje.

Zdroj: phonearena.com