macbook retina 12 palců iconZa necelý týden se potvrdí nebo vyvrátí všechny spekulace okolo nových MacBooků. Jednou z velmi zmiňovaných novinek je OLED panel. My známe jeho název! Bude se jmenovat „Magic Toolbar“. Použité slovo „Magic“ je již známé z příslušenství pro Mac, například Magic Mouse.



Magic Toolbar, jak se bude zřejmě nový OLED panel jmenovat nahradí fyzické funkční klávesy F1- F12. Ninja ochranných známek, jak si Brian Conroy říká, uvádí jako název pro OLED panel, který bude instalovaný na novém MacBooku Magic Toolbar. Takto jmenované zařízení si zaregistrovala však jiná firma. Apple to nebyl.

Návrh na vytvoření ochranné známky pro Magic Toolbar podala společnost Presto Apps America LLC, která vznikla pouhé dva týdny dříve před podáním návrhu. Další informací, která potvrzuje to, že se ve skutečnosti jedná o Apple je slovíčko „Magic“. Jak jsme již napsali výše, Apple používá „Magic“ pro příslušenství ke svým počítačům. Poslední informací, která opravdu utvrzuje to, že ochranná známka ve skutečnosti Apple je fakt, že návrh podal stejný právník, který již v minulosti podal návrhy na ochranné AirPods a další. Je však možné, že všechny spekulace jsou klamné a Apple nás příští týden ohromí něčím jiným.

Zdroj: 9to5mac.com