umate_logo_title-660x330Existují různé aplikace a postupy, jak si ve svých zařízeních udělat volné místo a jednu z možností představuje aplikace iMyfone Umate, která je dostupná pro macOS i Windows a po připojení iPhonu, iPadu nebo iPodu k počítači či Macu.



Tato aplikace která funguje poměrně efektivně, slibuje pro Mac či počítač, že dokáže uvolnit až 7 GB místa. Jako první aplikace proskenuje celé zařízení a umožní vám vymazat dočasné soubory nebo různá hlášení o chybách aplikací. Díky tomuto Vám může například v iPhonu uvolnit až několik stovek MB úložiště.

Celý proces je velice jednoduchý. Nejprve připojíte USB kabelem svůj iPhone, iPad nebo iPod touch k počítači a iMyfone Umate by měla zařízení sama rozpoznat. Pak jedním kliknutím spustíte skenování celého zařízení a po levé straně máte na výběr ze šesti záložek. Záložka „Home“ slouží jako rozcestník a v dalších záložkách vidíte, kolik se vám již podařilo uvolnit místa. Důležité je to, že vidíte, které možnosti jste již využili a kolik místa jste na zařízení uvolnili.

Zdroj: smartmania.cz