cbe503f476c00861368ee18c80f28045Společnost Apple vydala seznam návrhů pro vhodné vánoční dárky, včetně různých doplňků k iPhonu, iPadu, Macu, Apple Watch Apple TV. Seznam doporučení pro tento rok je mnohem více propracovanější než ten z minulého roku.



V letošním seznamu přání se můžeme orientovat podle čtyř kategorií: Hudba, Fotografie, Hry a Apple produkty. Kategorie Apple produktů obsahuje výhradně Apple produkty a ostatní kategorie obsahují i produkty třetích stran.

Apple dárky obsahují návrhy kožených krytů k iPhonu 7, krytů s externí baterií, speciální řemínky k Apple Watch, Apple Pencil, klávesnici k iPadu a 12″ MacBook.

Pro milovníky hudby Apple doporučuje sluchátka Beats Solo3, ROLI Lightpad Block, dva typy bezdrátových reproduktorů Sonos, které podporují streamování hudby a Ultimate Ears BOOM bezdrátový reproduktor jako on-the-go alternativu. Seznam také obsahuje nedávno uvedené Powerbeats 3, které obsahují nejnovější W1 čip.

Kategorie fotografie obsahuje doplňky k iPhonu 7, které ještě více vylepší jeho fotoaparát. Kategorie her a hraček se zaměřuje na produkty pro mladší uživatele, o kterých Apple tvrdí, že se jedná o nejvíce inovativní hračky. Všechny produkty spolupracují s iPadem nebo iPhonem nějakým způsobem. Apple garantuje, že vám dané výrobky ze seznamu návrhů pro vánoční dárky dodá do dvou dnů.

screen-shot-2016-11-10-at-14-33-33

Zdroj: 9to5mac.com