img_0826August Smart Lock  s príchodom iOS 10 začne spolupracovať s Apple HomeKit. Absencia spolupráce s Apple HomeKit bol veľký mínus Smart Locku. Už spolupracuje aj s aplikáciou domácnosť. Tieto vylepšenia priniesol update firmwaru v zariadení.



 

Pred vydaním iOS 10 bol August Smart Lock pripojiteľný k Apple Smart Home, ale chýbalo mu pripojenie do Apple HomeKit a spolupráca s ostatnými zariadeniami v HomeKite. Po príchode iOS 10 a pridanej aplikácii domácnosť spravujúcej HomeKit a následnému spravovaniu celého HomeKitu z jednej aplikácie. Firma August vydala update svojho firmwaru, ktorý bol potrebný aby zariadenie spĺňalo striktné bezpečnostné nariadenia.

img_0825

V aplikácii domácnosť môžete jednoducho a rýchlo ovládať Smart Lock. Môžete ho taktiež ovládať cez Apple Watch a to len ak máte najnovší firmware. Update firmwaru vám nezaberie veľa času a dá sa zvládnuť v pár krokoch.

https://youtu.be/d0Bn9s2OWe4

S updatom firmwaru firma August priniesla aj IOS aplikáciu August Home. Niektoré zariadenia od August ešte iba čakajú na aktualizáciu a spoluprácu s Apple HomeKit.

Zdroj: 9to5mac.com