bluetooth-headphone-adapteriPhone 7 postrádá 3,5 mm jack a to znamená, že stále více lidí zvažuje upgrade na nová bezdrátová sluchátka Bluetooth, ale pokud chcete i nadále používat svá sluchátka s 3,5 mm jack, tak vyzkoušejte iTrip Clip adaptér od společnosti Griffin, který vám umožní z jakýchkoli drátových sluchátek s 3,5 mm jack konektorem udělat sluchátka bezdrátová.



Tato sluchátka pak můžete připojit k telefonu, nebo k čemukoli jinému přes Bluetooth. Proto je tento adaptér jako dělaný pro majitele iPhone 7, kteří budou chtít svá oblíbená sluchátka s novým telefonem propojit.

Jak to funguje?

Jakmile připojíte svá sluchátka do adaptéru, stačí adaptér spárovat přes Bluetooth s chytrým telefonem. Na samotném adaptéru poté najdete tlačítka pro pozastavení či spuštění přehrávání, pro ovládání hlasitosti, přeskakování skladeb a nakonec i zabudovaný mikrofon, který můžete použít pro hovory nebo při ovládání Siri. Uvnitř kromě jiného najdete hlavně baterii s kapacitou 800 mAh, která by měla vydržet až 6 hodin přehrávání nebo 180 hodin v nečinnosti. Baterie se dobíjí přes přiložený micro-USB kabel.

Samozřejmě máte normální omezení dosahu Bluetooth, protože iTrip Clip je na stejné úrovni jako ostatní Bluetooth sluchátka, pokud jde o rozsah a konektivitu. iTrip Clip adaptér podporuje i AUX kabely pro bezdrátové přenášení audia v autě.

Kvalita zvuku

Při testování s Apple Earpods, které přicházejí s iPhone, jsme nezaznamenali žádné významné změny v kvalitě zvuku.

Měli by jste si ho koupit?

Pokud jste si nezvykli na sluchátka, která jsou dodávána s novými iPhony, tak iTrip Clip je jedním z lepších možností, jak svá sluchátka s 3,5 mm jack spojit s tímto adaptérem. Vytvoříte z nich sluchátka bezdrátová.

iTrip Clip je k dispozici za 19,99 dolaru, což je v přepočtu nějakých 500,- Kč. Můžete si ho koupit na Amazonu nebo prostřednictvím internetových stránek společnosti.

tripclip-top-l
Zdroj: 9to5mac.com