zajímavé aplikace dne iconV Hitparádě na App Storu tento týden kraluje placeným aplikacím nástroj „Zvednout to?“. Aplikace stojí pouhých 0,99$. Zajímá vás, zda se vyplatí stáhnout, k čemu je a komu poslouží? Pak pokračujte ve čtení.



Úkol aplikace je jediný – ochránit uživatele před nevyžádanými hovory. Ať už se jedná o průzkumy, telemarketingové hovory nebo jiná nevyžádaná volání, která vás zřejmě nebudou zajímat, zvláště pokud budete třeba pracovat a nebudete si přát být rušeni.

Pokud vám takový volající zavolá, aplikace Zvednout to zabrousí do své databáze a pokusí se nalézt číslo. Pokud ho nalezne, zobrazí se vám na displeji, že se jedná o obtěžující hovor a označí se červeným puntíkem. Pokud jej nenajde, nechá jej jako normální hovor.

Aplikace je na App Storu teprve od začátku prosince, ale už k dnešnímu dni je vydána verze 1.0.1, která přináší vylepšení vzhledu a výrazně rozšiřuje databázi čísel.

Aktuálně se v databázi nachází 6000 čísel, před kterými vás dokáže ochránit. I přesto, že je aplikace na App Storu teprve týden, získala si plno kladných recenzí a její funkčnost je opravdu parádní. Pokud jste častým terčem telefonních průzkumů a nabídek neváhejte se stažením aplikace.

The app was not found in the store. :-(